×

Rreth Nesh

Historia e kompanise

Exclusive Properties po ndërton platformën e parë Ekskluzive dhe Luksoze të Pasurive të Patundshme, me nivelin më të lartë të teknologjisë së marketingut, për ti dhënë tregut Shqipëtar shërbimin që i ka munguar gjatë gjithë këtyre viteve.

Themeluar në Gusht të 2018 me emrin Exclusive Properties, më themeluesit Ardi Ymaj dhe Lorigela Beleshi.

Exclusive Properties udhëhiqet nga nje skuadër inovatorësh me përvojë në këtë fushë dhe do të dëshmojë më anë të teknologjisë, marketing-ut dhe pasurivë të paluajtshme, zgjidhjen e sfidave më komplekse të këtij tregu.

Ardi Ymaj- Ndërmjetësues me eksperiencë në tregun e pasurive të paluajtshme, kryesisht në zonën e “ish Bllokut. Ardi Karakterizohet për ekskluzivitetin e tij për sa i përket klientëve dhe Pronave Elite që përfaqëson dhe beson që Ekskluziviteti është ajo që do të ndryshoje botën e biznesit në Pasuri të Paluajtshme.

Lorigela Beleshi – Ka qënë gjithmonë celësi më i fortë i Back Office kur vjen fjala për tregun e pasurive te paluajtshme, duke i dhënë një tjetër nivel marketimi, teknologjie dhe strategjie biznesi. Me këto 3 risi kërkon të sjellë më të mirën për tregun.

Filozofia

E cfarë mudet ta bëjë më të fuqishme së kaq tregun e Pasurive të Paluajtshme?

Një nga Ndërmjetësuesit më të suksesshëm në treg më një nga personat me të mirë të Teknologjisë dhe mbarëvajtjes së kompanisë, i japin tregut të Pasurive të Paluajtshme një këndvështrim tjetër dukë u përqëndruar në Pronat Eksluzive dhe Luksoze me një historik mbylljesh transaksionesh më shuma të mëdha në një periudhë të shkurtër.

Në jemi një kompani me një qëllim shumë të qartë dhe misioni ynë është të JEMI MË TË MIRËT NË ATË GJË QË DIMË TË BËJMË MË MIRË.

Pse të bashkëpunosh me ne?

Ne vlerësojmë marrëdhënien me klientët dhe gjithmonë synojmë që të sjellim risi të reja në tregun e Pasurive të Paluajtshme. Puna jonë vazhdon edhe pas procesit të shitjes ose qira-së së pronave, jemi cdo moment me ju duke ju siguruar informacione të nevojshme rreth zonave të Tiranës dhe statistikave të ndryshme. Kompania jonë bashkëpunon me zyrat më të mira të avokatisë dhe noterisë kur bëhet fjalë për probleme ligjore me pronat, për të realizuar një proces shitje ose qiraje më të thjeshtë, të sigurt dhe të shpejtë.

Ne ju ndihmojmë në Kredimarrje duke ju dhënë tarifat më të mira, duke filluar nga 2.8 % për prona më vlera mbi 1 Milion Euro, me bankat tona Ekskluzive ne qytet.

Pjesa tjetër është në zgjedhjen tuaj, Ejani në zyrën tonë për te marrë shërbimin që keni kërkuar për një kohë të gjatë.

× How can I help you?