×

Qender te Tiranes, Jepet Me Qira Godine Biznesi

Nese ka nje godine ideale per biznes ne qender te tiranes, nuk ka tjeter pervec kesaj godine. Godina ka nje siperfaqe prej 900m2 te brendshme, dhe nje siperfaqe 1000m2 trualli. Siperfaqja e brendshme eshte e ndar ne 3 kate perkatesisht nga 400m2. Siperfaqja e truallit te jep mundesine e parkingut. Struktura e brendshme eshte kryesisht e hapur, dhe lartesia eshte 3.5m.

Godina eshte e pershatshme per Spital, Shkolle, Boutique Hotel, etj

 

Kontaktoni Ardin per me shume informacion: +355696023888

× How can I help you?