×

F.P

Ardi është një ndërmjetësues i shkëlqyer – Sherbimet nga A-Z janë të trajtuara në mënyrë profesionale dhe efikase. Një ndërmjetësues “që duhet të ketë” qyteti, dhe deri tani ka munguar.

J.P

Ardi është me të vërtetë një ndërmjetësues i shkëlqyer. Procesin e Blerjes se pronës tonë e bëri më të thjeshtë dhe eficente. Ne jemi gjithmonë mirënjohës për apartamentin që na gjeti, me stilin ekzakt dhe lagjen që ne po kërkonim. Ardi, Smundem të të falenderoj mjaftueshëm ty dhe skuadrën tënde.

F.H

Faleminderit shumë Ardi, ke bërë një punë shumë të mirë duke na gjetur shtëpinë e duhur që po kërkonim. Nëse ne vendosim për të blerë ndonjë pronë tjetër, Ardi do të jetë personi i parë dhe i fundit që do të tëlefonojmë.

T.B

Jam shumë i kënaqur që listova pronën me Ardin. Për 3 ditë arriti që të mbyllte transaksionin. Ardi është shumë professional dhe me njohuri shumë të mira.

× How can I help you?