×

F.H

Faleminderit shumë Ardi, ke bërë një punë shumë të mirë duke na gjetur shtëpinë e duhur që po kërkonim. Nëse ne vendosim për të blerë ndonjë pronë tjetër, Ardi do të jetë personi i parë dhe i fundit që do të tëlefonojmë.

× How can I help you?