×

7 Tendencat me te nxehta te dizenjimit te shtepive qe agjentet po shikojne ne Listime Te Pronave!

#blog – 7 Tendencat me te nxehta te dizenjimit te shtepive qe agjentet po shikojne ne Listime! 👇🏻

Të bësh një shtëpi të ndjehet ngrohtë dhe komode këtë dimër është ideja kryesore pas shumë prej tendencave më të fundit të dizajnit të brendshëm.

1. Ngjyrat e Tokës me “Wow”

Ngjyrat e tokes janë një alternativë për pronarët e shtëpive, sepse ato mund të ofrojnë një bazë të mirë për t’u ndërtuar. Ngjyra bezhë, gri, kafe dhe e bardha janë të njohura për mobiljet, muret dhe dyshemenë. Por kur fusim faktorin “wow”, ngjyrat më të thella janë mënyra e ndryshimit. Profesionistët e pasurive të paluajtshme po shohin që shumë pronarë të shtëpive përdorin portokalli të thellë, jeshile, blu për të bërë një ndryshim.

2. Materialet Natyrore

Pronaret e shtepive që marrin përsipër rinovimet po tërheqin më shumë drejt materialeve të endura natyrale për të sjellë më shumë ngrohtësi në dhomat e tyre. Këto materiale (në gjendjen e tyre natyrale dhe të palyer) janë një mënyrë për të shtuar ngjyrat e tokës në dizajnin e shtëpisë. Ata gjithashtu kombinohen mirë me materiale të tjera natyrore si lëkura, mermeri dhe druri i fortë.

3. Aromat ne ambjent

Aroma mund të jetë një fushë e dizajnit të shtëpisë që shpesh neglizhohet. Por mund të bëjë një ndryshim të madh. Qirinjte madje edhe qeskat me lule të thata, aromat e tokës si livando, dru sandali mund ta bëjnë një shtëpi të ndjehet më mikpritëse.

4. Mobilje me Kurba

Linjat e pastra ishin të tëra disa vite më parë, por agjentët e pasurive të paluajtshme po shohin që më shumë pronarë të shtëpive të përqafojnë idenë e mobiljeve të lakuara.

5. Elementet e Dizajnit të Qëndrueshëm

Gjatë vështirësive ekonomike, ne priremi të blejmë gjëra që janë të cilësisë më të ulët sepse janë me te lira. Agjentët po shohin më shumë njerëz që kursejnë paratë e tyre për të blerë artikuj të bërë mirë që janë gjithashtu të qëndrueshëm, me burime etike dhe miqësore me mjedisin.

6. Lulet ose gjelberimi 😊

Këtë dimër, kemi vene re qe ne cdo shtepi nu mungojne lulet. Bimët mund të gjallërojnë çdo dhomë dhe, në varësi te kujdesit, mund të gjeni bimë që kërkojnë shumë pak kujdes.

7. Tullat e ekspozuara

Shtëpitë me mure të theksuara nuk janë të reja, por tani më shumë se kurrë po shohim që muret me theks të ekspozuar me tulla fitojnë popullaritet ndaj ngjyrave të theksuara të deklaratave ose letër-muri. Nëse një pronar shtëpie do të kërkojë një mur me theks me tulla, ai duhet të konsiderojë të lyejë pjesën tjetër të dhomës të bardhë (ose të bardhë). Muret e bardha do ta bëjnë tullën të shfaqet, veçanërisht nëse është tulla e kuqe. #exclusiveproperties

#properties #blogger #investing #tirana

× How can I help you?