×

Trendet e Interior Design ne 2023

Trendet e Interior Design ne 2023

Viti i ri është një kohë e mirë për të vlerësuar tendencat tona të dizajnit të brendshëm; për të vendosur se cilat ngjyra, pëlhura, stile dhe mënyra të ndryshimit të shtëpive tona janë te perdorshme dhe cilat duhet të lihen pas.

Një grup Interior DEsign të shquar kanë bashkëpunuar me The Shade Store, duke përfshirë Martyn Lawrence Bullard, Jonathan Adler dhe Rober dhe Cortney Novogratz, të cilët thonë:

“Ne presim të shohim më shumë perdorime te dritareve te qarta pa asgje të përdorura brenda shtëpisë. E bardha është një ngjyrë neutrale që shkon në çdo shtëpi dhe funksionon mirë brenda të gjitha buxheteve, kështu që ne presim të shohim shumë të tilla kete vit qe po vjen.

Martyn Lawrence Bullard thotë, “Paletat do të jenë në trend në vitin 2023. Pëlhura të bukura me pamje vintage po shfaqen edhe në ambientet e brendshme moderne, duke sjellë një gëzim të freskët në paleta. E gjelbra është përsëri trend dhe kafeja  po kthehen të përziera me të bardha të pastra dhe të bardha të zbehta, duke i dhënë një pamje shumë të freskët një atmosfere të vjetër shkollore.”

Ai shton, “Detajet e zbukuruara të perdeve gjithashtu do të kthehen.

~A kemi mbaruar apo akoma me gri?

Jonathan Adler thotë, “Për ngjyrat shoh shumë blu në vitin e ardhshëm. Bluja është një ngjyrë “gjithmonë” për mua, pasi çdo nuancë blu funksionon.”

1stDibs, një treg kryesor i dizajnit, ka shpallur rezultatet e Anketës së gjashtë vjetore të Trendeve të Dizajnerëve të Brendshëm. Ata njoftuan se ngjyrat e gjelbera janë ende në krye, me smerald që fiton vendin e parë të ngjyrave të sondazhit të këtij viti për të tretin vit radhazi.

~Qëndrueshmëria është një konsideratë kryesore.

Për projektuesit dhe pronarët e shtëpive, rëndësia e qëndrueshmërisë është rritur shumë – dhe kjo reflektohet në rezultatet e sondazhit të këtij viti 98% e tyre votuan per qendrueshmeri

~Ne jemi shumë mbi këto tendenca:

Sondazhi i 1stDibs tregon se ne, në fakt, jemi të lodhur nga grija. Ne preferojmë printime në shkallë të gjerë dhe lule. “Shko për arin” nuk është më mantra jonë. Për preferencat metalike, ne preferojmë bronzin bakrin etj. Dhe trendi më i nxehtë i pandemisë, zyra në shtëpi, filloi të humbasë vitin e kaluar dhe po vazhdon të bjerë në popullaritet.

Copyright from Forbes

#realestate #realestatealbania #trends #design

× How can I help you?